Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ FREE NOVA

Πως να βλέπετε free τους άγονες του Νονά sports(πρώην Super Sport !!!!!)Εδώ θα σας δείξω πως θα βλέπετε free άγονες του πρώην super sport νέο Νονa sport !!!!
Πρώτα μπαίνουμε στο http://www.myp2p.eu
και διαλέγουμε αρχικά live sports καιμετά από τα αθλήματα ποδόσφαιρο . Στην συνεχεια βρίσκουμε τον αγώνα που θέλουμε να δούμε και πατάμε διπλα από εκεί που λέει live που έχει μια τηλεορασούλα και στην συνεχεια διπλα από το media player εκεί που λέει play .Από εκεί βλέπουμε free τον αγώνα εύκολα απλά και γρήγορα !!!Καλο θα ήταν να μπαίνετε 5min πριν ξεκινήσει ο αγώνας !!! Η φωτό που ακόλουθη είναι από τον αγώνα που είδα μεταξύ Παο και Παοκ !!!!!!Πολλοί άγονες δεν παίζουν με media player γι αυτό σας ανέβασα το TVAnts για να βλέπετε όσους άγονες δεν παίζουν με Media Player !!!!!!Έτσι δεν θα υπάρχουν άγονες που να μην μπορείτε να δείτε !!!!
TVAnts
http://rapidshare.com/files/158712675/TvantsSetup_for_Myp2p.eu.exe
New Version
http://rapidshare.com/files/183149088/TvantsSetup.exe
Θέλετε καλύτερη ποιότητα??? Θέλετε να βλέπετε όσα match κολλάνε με τους δυο παραπάνω τρόπους???? Εδώ σας έχω μια λύση τις τελευταίας στιγμής etc ώστε να μην χάνεται κανένα αγώνα !!!!Κατεβάζετε το prog που βρίσκετε από κάτω (SopCast) το κάνετε instal και μετά το ανοίγετε και διαλέγετε ένα καλή (οποιο νάνε !!!!) και μετά το κλίνετε ! Στην συνεχεια πάτε στο myp2p.eu και κάνετε όλη την παραπάνω διαδικασί αλλα αντί για media player πατάτε SopCast και βλέπετε σε ποιότητα αριστη σαν να βλέπετε κανονική βλέπετε τους άγονες του Νονa Sports(παλιό Super Sport !!!!)
http://rapidshare.com/files/168003332/Setup-SopCast-3.0.3-2008-4-30.exe
MATAKIDES TOY PODOSFEROY BOYR GIA MATS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ειναι εντελως δωρεαν???Και δοκιμασμενο???

darkforest είπε...

θα το δοκιμάσω!

jjjjj είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΚΛΕΙΣΕ...ΤΩΡΑ ΕΔΩ....http://mariannapits.blogspot.com/...ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...!!!